Onsdag d. 6. oktober inviterer CenSec til dette års Homeland Security Conference. Konferencen er en innovations- og teknologikonference, som fokuserer på indenrigssikkerhed.

Den årlige Homeland Security Conference er en innovations- og teknologikonference, der siden 2014 har fokuseret på at samle repræsentanter fra sikkerhed- og cybersikkerhedsområderne, branchens beslutningstagere, statslige myndigheder, førende eksperter og akademikere, for at dele viden og styrke samarbejdet.

Til konferencen deltager nogle af de førende internationale eksperter og fagfolk fra sikkerheds- og cybersikkerhedsfællesskaberne, for at give yderligere indsigt i både udfordringer og forretningsmuligheder, der lige nu eksisterer inden for sikkerhedsindustrien.

I år er det overordnede fokus fortsat på spørgsmål, udfordringer og modforanstaltninger inden for sikkerhed og vil behandle følgende områder:

  • Aktuelle tendenser og teknologier inden for domænet for hjemlandssikkerhed
  • Infrastruktur og samfundsmæssig modstandsdygtighed
  • Beskyttelse af overfyldte rum og trusselreduktion
  • Fremtidige tendenser og nye teknologier inden for hjemlandets sikkerhed

Konferencens moderator er journalist Martin Breum.

Info

Tidspunkt: onsdag d. 6. oktober, Kl. 8:00 – 22:00

Sted: IDA Conference, Kalvebod Brygge 31, 1560 København

Pris: DKK 495,- for CenSec medlemmer, DKK 995,- for ikke medlemme

OBS: deltagelse i networking dinner (17:30-22:00) koster yderligere DKK 325,-

Du kan læse mere, se det fulde program og tilmelde dig her

Om Censec

CenSec (Center for Sikkerhedsindustrien i Danmark) er erhvervsklynge for de små- og mellemstore danske virksomheder, der er eller ønsker at blive leverandører til forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien. Flere GTS-institutter er aktive i klyngen.

Læs mere her