Vær med til at designe Danmarks nye teknologistrategi, når ATV inviterer til teknologisk topmøde tirsdag d. 17. november.

ATV ser coronakrisen som et wakeup-call til at nytænke uhensigtsmæssige rutiner og geare vores samfund mere intelligent. Deltag og vær med til at debattere en ny, bæredygtig teknologistrategi for Danmark på ATV’s Teknologiske Topmøde 2020: “Danmark 5.0”.

Tiden kalder på forandring

Pandemi, klimakrise og hurtige forandringer i det globale magtforhold omkring økonomi og teknologi kræver, at vi indretter vores samfund, infrastruktur og arbejdsmarked på en ny måde.

Danmark har derfor behov for en ny, teknologisk gearing, der kan sikre, at vi i fremtiden bliver et mere resilient, fleksibelt og bæredygtigt samfund.

Det er rammesætningen for ATV’s Teknologiske Topmøde “Danmark 5.0”, der bliver afholdt som både et fysisk og et virtuelt arrangement.

ATV’s teknologiske topmøde 2020 vil samle hovedaktørerne omkring Danmarks teknologiske udvikling til en debat om en ny, bæredygtig teknologistrategi for Danmark.

Du kan enten deltage i debatten fysisk i DGI Byen, eller hjemme bag din computer.

Info

Tidspunkt: tirsdag d. 17. november, Kl. 12:00 – 17:30

Sted: DGI Byen, København. Det er også muligt at deltage online.

Pris: 300 DKK for medlemmer af ATV, 500 DKK for ikke medlemmer

Læs mere, se programmet og tilmeld dig her