ATV inviterer til Tech Talk fredag den 6. marts kl. 15:30 – 17:00, hvor Katherine Richardson vil fortælle om indhold og baggrund for sin nye bog, “Hvordan skaber vi en bæredygtig udvikling for alle”.

Katherine Richardson mener, at vi skal gribe klimaudfordringen helt anderledes an.

Hun er fortaler for systemtænkning og modstander af suboptimering af de enkelte sektorer. Deltag i arrangementet, bliv introduceret til indhold og baggrund for bogen og vær med til at debattere udfordringerne.

“Indtil nu har vores samfundsudvikling været begrænset af mangel på arbejdskraft og infrastruktur, men nu er det adgang til ressourcer, der begrænser fortsat udvikling. For at kunne trives i en verden, hvor adgang til ressourcer er begrænsede, er det absolut nødvendigt, at vi anvender systemtænkning. Det er vi ikke gode til i dag. Bogen skal ses som et opråb for system- fremfor sektortænkning, og den er rettet til alle, som bekymrer sig for deres børns og børnebørns fremtid.”, fortæller Kathrine Richardson.

Katherine Richardson er medlem af ATV, professor og leder af Sustainability Science Centre på KU, medlem af Klimarådet og medforfatter til Global Sustainability Development Report, som FN udgav i 2019.

Rapporten som FN udgav i 2019, peger på, at vi har forspildt chancen for at løse klimaproblemerne.

Derfor er det vigtigere end nogensinde før, at vi sætter alt ind på at minimere skaderne og forsøger at undgå yderligere optrapning af klimakrisen.

Praktisk info:

Tidspunkt: fredag d. 6. marts 2020, Kl 15:30 – 17:00

Sted: ARENA, BLOXHUB, Bryghuspladsen 8, Indgang C, 3. sal 1473 København K

Pris: Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendig.

Tilmeldingsfrist: onsdag d. 4. marts 2020

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her