Deltag i startskuddet for ATV’s nye, offensive strategi med offentliggørelse og debat af en helt ny analyse, der sætter Danmarks teknologiske styrkepositioner i en international kontekst.

I forbindelse med ATV’s Årsmøde 2020 kickstartes en ny strategiperiode, hvor et nyt formandskab skal forfølge visionen om at gøre ATV til Danmarks stærkeste teknologiske tænketank.

Den nye strategiperiode vil blive skudt i gang med offentliggørelse og efterfølgende debat af en big-data analyse, der sætter Danmarks teknologiske styrkepositioner i et internationalt perspektiv.

Analysen er en vigtig komponent i ATV’s fremadrettede arbejde for at indfri sin vision om, at Danmark skal være en af verdens fem førende Science & Engineering-regioner. Analysen giver bl.a. et bud på den reelle internationale tyngde af erklærede danske teknologiske styrkeområder og udpeger globale tech-hotspots inden for områderne.

På Årsmødet vil det bl.a. blive diskuteret, hvordan de danske styrker bedst muligt kan bringes i spil både i Danmark og internationalt. Dette vil være med fokus på konkrete anbefalinger til Danmarks fremadrettede forskningspolitik samt innovations- og erhvervsfremmeindsats.

Til Årsmødet vil det være muligt at møde en række fremtrædende personer, som arbejder for den danske innovationsindsats.

Du kan bl.a. møde:

  • Christian Ketels, visiting executive Harvard Business School
  • Anders Overgaard Bjarklev, præsident for ATV og rektor for Danmarks Tekniske Universitet
  • Charlotte Rønhof, formand for ATV’s Science & Engineering komite
  • Jakob Riis, CEO Falck og formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
  • Anne-Marie Levy Rasmussen, direktør for Innovationsfonden

Dagen vil blive rundet af med en buffet, hvor der vil være tid til networking.

Praktisk info:

Tidspunkt: tirsdag d. 05. maj 2020 Kl. 13:00 – 21:00

Sted: DGI-byen, København

Pris: Deltagelse i årsmødet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Deltagelse i den efterfølgende buffet koster 300 kroner ekskl. moms.

Tilmeldingsfrist: mandag d. 27. april 2020

Læs mere om årsmødet og tilmeld dig her