Torsdag den 7. november åbner FORCE Technology dørene til ny permanent udstilling, der indeholder alle de mulige 3D-print-metoder. FORCE Technology inviterer i den forbindelse til reception.

AM Link er et netværk af partnere med interesser i eller kompetencer indenfor additiv fremstilling (AM) og 3D-print. Én indgang til og adgang til alle relaterede kompetencer, uanset om det drejer sig om 3D-print i metal, plast eller beton, om karakterisering og NDT, om gasser eller om standardisering. Én simpel indgang til ét stort netværk af aktører indenfor AM og 3D-print.

Det var derfor med spænding, at man lancerede AM Link til HI-messen i Herning i begyndelsen af oktober. For hvordan ville industrien tage imod et sådant tiltag?

Man oplevede en overvældende interesse for at høre mere om og ikke mindst at være en del af AM Link, hvilket bekræfter, at idéen om at bringe mange forskellige kompetencer indenfor 3D-print sammen er den rigtige løsning for industrien i Danmark.

Derfor vil FORCE Technology gerne invitere til en ufomel reception for AM Link og fortsætte de gode snakke, som allerede er begyndt med industrien.

PROGRAM

15.00 – 15.15: Dørene åbnes

15.15 – 15.35: Velkommen til åbningen af AM Link

15.40 – 17.00: Networking og generel hygge over et glas bobler og snacks

Info

Arrangementet er gratis.

Dato: 7. nov 2019

Tid: 15:00-17:00

Lokation: FORCE Technology, Park Allé 345, 2605 Brøndby

Læs mere og tilmeld dig her

 

Foto: FORCE Technology