Har du tænkt på, hvordan jeres virksomhed kan omsætte data til værdi? Eller om I har nogle processer, som kan gøres smartere? Det kan du blive klogere på gennem et AI Denmark-forløb.

AI Denmark tilbyder skræddersyede forløb til 120 små og mellemstore virksomheder (5-500 ansatte) – hovedsageligt fra fremstillings- og serviceindustrien – der skal hjælpe dem med at omsætte data til konkret værdi og et konkurrencemæssigt forspring.

Åbent for ansøgninger

Der er nu åbent for ansøgninger til de næste hold af virksomheder, der har et udviklingspotentiale eller en problemstilling, de gerne vil bruge AI og data til at håndtere. Hold 2 har opstart 16. september 2021, og du skal aflevere din virksomheds ansøgning via skemaet her. Hold 3 starter i februar 2022, og ansøgning hertil foregår på samme måde. Pladserne på de to hold fordeles efter først-til-mølle-princippet – så ansøg gerne hurtigst muligt.

Som deltagende virksomhed får I 1:1-sparring og rådgivning om AI (anvendelse af AI-værktøjer, udvikling, implementering, netværk) via et skræddersyet forløb, som passer til jeres virksomheds specifikke behov. I får også mulighed for at deltage i konkurrencen om Danish AI Award.

Forum for sparring med andre virksomheder

For at få det fulde udbytte af forløbet skal du deltage aktivt i forløbet – hvilket bl.a. indebærer, at du møder op til de 3 fastsatte hold-arrangementer (et opstartsarrangement, et midtvejsarrangement og et afslutningsarrangement), da en del af værdien i forløbet er den sparring med andre virksomheder i samme situation, som du bl.a. kan få via disse events.

AI Denmark bidrager til at finde nye muligheder og skabe retning i arbejdet med AI. Målet er at klæde din virksomhed bedre på til at tage strategiske beslutninger og at skabe et forum til erfaringsudveksling omkring muligheder og udfordringer med AI.

Du kan læse mere på aidenmark.dk her

Foto: AI Denmark