I et nyt inspirationskatalog giver Alexandra Instituttets eksperter gode råd til, hvordan din virksomhed får mest muligt ud af din digitale strategi. Her kan du bl.a. læse om, hvilke teknologier du skal holde øje med.

Det kan være svært at vurdere, hvilke teknologier man skal bruge sin energi på, hvis man vil have maksimalt udbytte for pengene. Især for små og mellemstore virksomheder, der ikke har råd til at have en digitaliseringsekspert in-house, kan det være en jungle at navigere i.

I mange år har de teknologier, der virkelig har vist sig at kunne gøre en forskel for virksomheders effektivitet, været forbeholdt de store virksomheder, der har haft penge nok til at investere, og råd til at fejle, hvis de helt nye teknologier ikke viste sig at være modne alligevel.

Men inden for de seneste år er der sket en modning og demokratisering af mange af de nye teknologier, som har hjulpet de største spillere – det kan de små og mellemstore virksomheder udnytte nu!

I inspirationskataloget kan du møde såvel tekniske eksperter, der ved, præcis hvor man skal rette blikket hen for at vælge den rette teknologi til ens virkelighed, som antropologerne der ved, hvilke rammer I skal sætte, for at I lykkes med jeres digitale satsning.

Hvis I har en digital strategi eller er i gang med at sætte en digital retning, kan de 20 råd være et godt sted at skyde genvej til de erfaringer, der ellers kan være dyrt købte.

Du kan downloade e-bogen her

God læselyst!

Foto: Alexandra Instituttet