Den 11. Tank- og raffinaderikonference har fokus på nye tendenser og på, hvor udviklingen er på vej hen inden for sikker og økonomisk drift af olieraffinaderier, tank- og distributionsfaciliteter.

Veltec Industrial Services A/S og FORCE Technology er glade for at invitere dig til den 11. Tank- og raffinaderikonference i København torsdag d. 5. december 2019 på Scandic Copenhagen Hotel.

Hovedformålet med konferencen er at skabe et forum, hvor specialister inden for raffinaderi- og tankbranchen i Skandinavien og fra resten af Europa kan mødes og udveksle information og erfaringer samt netværke og diskutere specifikke emner med kollegaer inden for branchen.

Som en integreret del af konferencen vil der være en udstilling med demonstrationer af relevant udstyr og ydelser fra forskellige leverandører.

Hotel

Den 11. Tank- og Raffinaderikonference afholdes igen i år på Scandic Copenhagen Hotel, Vester Søgade 6, 1601 København V.

Scandic Copenhagen Hotel er centralt beliggende i København. I forbindelse med dit ophold kan København byde på en lang række kulturelle, historiske og gastronomiske oplevelser, i en skandinavisk kontekst. Og lige rundt om hjørnet ligger shopping og seværdigheder, såsom Tivoli.

Hotelværelse natten før og efter konferencen kan bookes her Scandic Copenhagen Hotel (brug bookingkode: BFOR041219).

Standard dobbeltværelse (enkelt) kan bookes til 1.225,- DKK pr. nat inkl. morgenmad.

Ønsker man at overnatte to personer på værelset kan dette lade sig gøre med et tillæg på 200,- DKK pr. nat.

OBS!

Bookingkoden er kun gældende for reservation af hotelværelse indtil mandag d. 25. november 2019. Efter denne dato bookes hotelværelser hos Scandic Copenhagen Hotel til deres normale gældende priser.

Vær opmærksom på, at early-bird billetpriserne udløber fredag d. 11/10, Kl. 23:59.

Læs mere om tilmelding og det fulde program her

Foto: FORCE Technology