Du ved det sikkert godt: Ny teknologi i produkter og processer er nøglen til en mere innovativ virksomhed. Men hvordan kommer du i gang med at implementere de nye muligheder?

Hvis du synes, det kan være svært at overskue nye teknologiske muligheder, er du formentlig ikke alene. Den gode nyhed er, at GTS-institutterne har opbygget en kæde af test- og demonstrationsfaciliteter, som du kan anvende til at få din innovative idé helt i mål.

De opbyggede faciliteter spænder vidt og omfatter bl.a.:

Det er blot fem eksempler på de 120 beskrivelser, der pt. er lagt på hjemmesiden teknologiskinfrastruktur.dk

Disse test- og demonstrationsfaciliteter indgår ofte i de opgaver, som GTS-institutterne hvert år løser for knap 17.000 danske virksomhedskunder.

Eilersen Electric A/S har glæde af GTS-infrastruktur

FORCE Technology har bl.a. opbygget en fuldautomatisk kraftmaskine, som har været til glæde for den 27-mands store virksomhed, Eilersen Electric A/S, der i snart 50 år har solgt robuste vejeceller til kunder i Danmark og udlandet.

”Et certifikat fra FORCE Technology skaber troværdighed om kvaliteten af vores produkter. Derfor understøtter adgangen til den viden og de kompetencer vi finder hos FORCE Technology vores mulighed for at sælge vores produkter på eksportmarkederne”, fortæller Frederik Juul Eilersen, General Manager i Eilersen Electric A/S og fortsætter:

”Som dansk producent er det ekstremt vigtigt, at FORCE Technology foretager investeringer i nye faciliteter, der gør det muligt også i fremtiden at foretage test og certificeringer i Danmark. Uden disse investeringer ville knowhow forsvinde ud af Danmark, og det ville gøre det svært for os at bevare fleksibiliteten i forhold til vores kunder”.

Vil du vide mere?

Vi du vide mere om de test- og demonstrationsfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed, så tjek hjemmesiden teknologiskinfrastruktur.dk

Foto: FORCE Technology