Arbejder du i en transportvirksomhed, eller med udvikling af nye teknologier inden for transport? Og vil du gerne vide mere om, hvilke testfaciliteter GTS-institutterne tilbyder på området?

GTS-institutterne tilbyder virksomheder adgang til 13 forskellige test- og udviklingsfaciliteter, som din virksomhed kan benytte til implementering og udvikling af teknologi inden for transport. Faciliteterne spænder vidt, og tilbyder rådgivning inden for blandt andet droneteknologi, EMC-tests, emissionsmålinger af køretøjer og motorer og meget mere.

Hos Teknologisk Institut findes der blandt andet et køretøjslaboratorium, hvor faciliteterne omfatter rullefelter til både person- og lastbiler. Her kan virksomheder blandt andet få foretaget ydelsestests og brændstofforbrugsmålinger.

Samtidig råder Teknologisk Institut også over et motorlaboratorium, hvor det er muligt at teste motorkomponenter og foretage emissionsmålinger med forskellige brændstoftyper.

FORCE Technology tilbyder også en række forskellige faciliteter, blandt andet til test af EMC, simulatorer til udvikling og transport af offshore-teknologi, og deres anerkendte skibssimulatorer som kan udføre tests under meget realistiske forhold.

Du kan se og læse mere om de forskellige faciliteter, der tilbydes inden for transport her

Én samlet indgang

I starten af 2019 lancerede GTS www.teknologiskinfrastruktur.dk, der fungerer som én samlet indgang til over 120 forskellige test- og udviklingsfaciliteter. På hjemmesiden kan du nemt få et overblik over den omfattende infrastruktur af testfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed.

 

Foto: FORCE Technology