GTS-institutterne har utroligt meget at byde på ift. at understøtte erhvervslivets grønne omstilling. Derfor skal vi sikre, at politiske beslutningstagere har den nødvendige viden om GTS-systemet til at sætte denne viden i spil. Ny chefkonsulent skal bidrage til at løfte dette arbejde.

Den 1. oktober startede Lisbet Hagelund som ny chefkonsulent i GTS-foreningen. Lisbet har en omfattende erfaring fra den danske organisationsverden – senest i en stilling som chefkonsulent hos Dansk Erhverv. Lisbet vil få ansvar for at styrke vores dialog med organisationer og politiske beslutningstagere, så flere bliver opmærksomme på de ressourcer GTS-institutterne tilbyder som samlet system.

Arbejdet med at fremme virksomheders evne til at begå sig i og forstå de til tider komplekse regler om miljøregulering, kræver et indgående kendskab til området. Det er blandt andet denne kompetence Lisbet Hagelund byder ind med, når hun fremover positionerer institutterne i feltet:

”Miljøområdet er mit speciale. Og gennem mange år har jeg skabt gode rammevilkår for erhvervslivets grønne omstilling. Det er en kæmpe fornøjelse, at jeg nu har fået højteknologiske briller på og skal sikre gode rammer for, at GTS-institutterne kan udbrede deres teknologiske know-how på det danske marked. Udfordringer skal løses og grøn vækst skal skabes”.

Hos GTS-foreningen er der også glæde over den nye ansættelse:

”Det er en stor fornøjelse at have fået Lisbet om bord. Hendes dybe kendskab til organisationsverden og forståelse af de udfordringer virksomhederne møder i den grønne omstilling bliver et kæmpe plus for os, lyder det fra Ragnar Heldt Nielsen, direktør i GTS-foreningen.”