En digital tvilling kan hjælpe enhver produktionsfacilitet med at træffe smartere beslutninger og udvikle mere intelligente procedurer. Det kan reducere omkostningerne og forbedre sikkerheden, hygiejne og bæredygtighed.

På Kold College bruger de teknologien til at uddanne nordiske mejerister og forbereder dem på den virkelighed de møder på deres læreplads.

FORCE Technology har i samarbejde med Kold College lavet en video, hvor du kan høre om hvordan teknologierne i praksis bliver anvendt. Her fortæller project engineer hos FORCE Technology, Anders Madsen, om hvordan de på Kold College anvender augmented reality teknologi, til at præsentere dataen fra forskellige simuleringsværktøjer. På denne måde bliver dataen altså visualiseret på fx en Ipad eller Hololens.

Ved at undervise i brugen af bl.a. augmented reality teknologier, håber FORCE Technology at styrke kendskabet til de mange fordele der er, når man bruger digitale tvillinger i produktionen. Når de studerende lærer teknologien at kende allerede under uddannelse, styrker det desuden også grundlaget for, at de bedst muligt kan arbejde videre med teknologien efter uddannelse.

Du kan læse meget mere om digitale tvillinger hos FORCE Technology her

Foto: FORCE Technology