I forbindelse med at Ole Lehrmann Madsen har valgt at udskifte sin direktørpost med en ambassadørrolle for Alexandra Instituttet, og at Niels Husted Kjær tiltræder som ny direktør, inviteres samarbejdspartnere og venner af instituttet til reception.

44-årige Niels Husted Kjær kommer med solid ledelseserfaring inden for udvikling af high-tech softwareløsninger og kommer senest fra en stilling som nordisk it-direktør hos Agfa HealthCare, hvor han gennem tre år har haft ansvaret for levering og salg af løsninger og services på det nordiske marked. Før det har han arbejdet for Karos Health A/S og Medical Insight A/S.

Han er oprindeligt uddannet datalog fra Institut for Datalogi på Aarhus Universitet og har sidenhen taget en Executive MBA i Master in Management of Technology fra Aalborg Universitet.

Ved samme lejlighed er der afskedsreception for Ole Lehrmann Madsen, der har stået i spidsen for instituttet siden grundlæggelsen i 1999. Det, der udsprang af stærke og visionære Aarhus-kræfter i 1999, har nu vokset sig stort og velfungerende med over 120 stærkt kompetente medarbejdere i både Aarhus og København.

Ole slipper dog ikke helt forbindelsen til Alexandra Instituttet. Han fortsætter i en rolle som ambassadør for instituttet og vil fremover primært varetage relationerne til universiteterne og andre forskningsinstitutter samt deltage i styregrupper for forsknings- og innovationsprojekter som DABAI, MADE, HealthD360, innovationsnetværket InfinIT og lign.

Praktisk info

Dato: 25. november kl. 15:00 – 17:00

Sted: IT-byen Katrinebjerg, Helsingforsgade 12, 8200 Aarhus N, Nygaard-bygningen 1. sal

Pris: Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet

Læs mere om receptionen og tilmeld dig her