Alexandra Instituttet er i gang med en undersøgelse, der skal kortlægge de behov, der findes inden for datadrevet bæredygtig vækst. Deltag og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr.

Grøn omstilling og datadrevet bæredygtig vækst bliver danske virksomheders fremtidige license to operate. Derfor har Alexandra Instituttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen fået midler til at udvikle nye digitale teknologier, der skal understøtte den bæredygtige udvikling.

Du kan være med til at sætte dagsordenen

Indledningsvis har instituttet brug for at danne et billede af den aktuelle status i danske virksomheder. De vil bl.a. undersøge, hvor virksomhederne ser de største udfordringer og barrierer for bæredygtig vækst gennem digitalisering – både internt i virksomheden og i forhold til hele værdikæden.

Nu får du chancen for at være med til at sætte en retning for Alexandra Instituttets kommende arbejde. Ved at deltage i spørgeskemaundersøgelsen, kan du hjælpe instituttet med at få et billede af hvor behovene findes.

Som tak for din hjælp, er du med i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til saxo.com. Der bliver udloddet fem gavekort.

Læs mere om spørgeskemaundersøgelsen her

Du kan finde spørgeskemaet og deltage i undersøgelsen her