Det er ingen hemmelighed, at bygge- og anlægsbranchen er omkostningstung, når det kommer til klimaregnskabet – det skal der gøres noget ved! Derfor inviterer ForskByg og WE BUILD DENMARK branchens aktører til konference med fokus på udvikling.

“Vi skal bygge bedre, mindre klimaskadeligt og sikre, at både nulevende og fremtidige generationer kan bo sundt og sikkert og komme fra A til B, samtidig med at vi udleder mindre CO2, genbruger mere og bedre, renoverer og transformerer eksisterende bygninger –  og viser resten af verden vejen mod langt mindre klimaskadelige bygge-  og anlægsaktiviteter. Samtidig skal det være god forretning for virksomhederne – og det skal kunne ”betale sig” og styrke konkurrenceevnen at bygge mindre klimaskadeligt”.

Sådan lyder det fra ForskByg og WE BUILD DENMARK, der inviterer til konference d. 20. marts hos Teknologisk Institut i Taastrup. Oplægget for konferencen bygger på en anerkendelse af behovet for forandring og at denne forandring kræver viden, udvikling, samarbejde og handlekraft.

Derfor skal du deltage

Vil du være med til at præge udviklingen i branchen? Vil du inspireres? Netværke med aktører som har en holdning? Være med til at skabe løsninger i fremtidens byggeri? Og vil du være med til at præge bygge- og anlægsbranchens kernebudskaber og slå dem fast med syvtommersøm?

Så skal du tilmelde dig konferencen. Deltagelse er gratis, men til gengæld forventes det, at deltagere bidrager aktivt med input, holdninger og erfaringer.

Resultatet af dagen bliver en række kernebudskaber, som efterfølgende distribueres til alle deltagere og relevante interessenter.

Programmet

Ved konferencen vil talere fra henholdsvis Innovationsfonden, Teknologisk Institut og virksomheden ReMoni gøre deltagerne klogere på aktuelle udfordringer og potentialer, mens der også vil være tid til break out-sessions og debat.

Du kan læse mere og se det fulde program her

Foto: Unsplash