Under IoT Week 2019 overrakte Mirko Presser IoT-forums “recognition award” til Alexandra Instituttet for at være first movers på området og en vigtig Internet of Things-aktør og -samarbejdspartner gennem mange år.

Hos Alexandra Instituttet er man stolte over prisen, som er en anderkendelse af GTS-instituttets længerevarende arbejde med Internet of Things, som medvirker til, at dansk erhvervsliv nemmere kan komme i gang med at drage fordel af teknologierne.

Travl IoT Week

IoT Week – Aarhus havde alene de sidste dage ca. 1600 besøgende, som både omfattede forskere, politikere og virksomheder, der enten er i gang med IoT eller ønsker at komme i gang. På den baggrund er der også udsigt til, at GTS-instituttet kommer til at arbejde endnu mere med IoT i fremtiden.

Senest har man hos Alexandra Instituttet været med til at lave Nordic IoT Centre med FORCE Technology, der skal give et samlet overblik over de danske IoT-aktører, så erhvervslivet kan høste af hinandens erfaringer.

Den første del af partnerkredsen er netop på plads og består af leverandører af IoT-relaterede services og universiteter med fokus på forskning inden for Internet of Things. Partnerne udstillede i Nordic IoT Centres container i OPEN EXPO området, og har allerede fået mange ideer til, hvordan de forskellige leverandører kan få glæde af hinanden og undgå, at alle skal starte forfra.

Skal du være med til at drive udviklingen? Så læs mere om centeret her.