Vejen til Industri 4.0

GTS-foreningen og IDA har valgt Ingeniøren som kommunikationspartner i forbindelse med Erhvervspartnerskab for Avanceret Produktion. Samarbejdet kaldes “Vejen til Industri 4.0”, og formålet er at gøre digitalisering mere fremkommelig for dansk erhvervsliv. 

Målet med Partnerskab for Avanceret Produktion er at få langt flere danske virksomheder i gang med at udnytte digitalisering og automatisering . Derfor er GTS-foreningen og IDA (Ingeniørforeningen) gået sammen om en kommunikationsindsats, der skal inspirere og motivere flere virksomheder, ved at fortælle om de mange nye muligheder, der er for avanceret produktion. Ingeniøren er valgt som kommunikationspartner.

Læs de gode historier og hold dig opdateret

Under temaet ”Vejen til Industri 4.0” vil vi bringe de gode historier og opdatere dig i forhold til hvilke arrangementer, gå-hjem-møder og støtteordninger, der i regi af Erhvervspartnerskabet skal bringe Danmark helt i front med avanceret produktion.

I temaet vil vi blandt andet have fokus på nye teknologier, nye måder at bruge dem på og ikke mindst finde ud af, hvad der skal til for at få teknologierne til at lykkes. Du vil snart kunne tilmelde dig et nyhedsbrev, så du hele tiden bliver opdateret med de nyeste historier.

Så følg med på ing.dk

GTS-foreningens direktør blogger

Som en del af ”Vejen til Industri 4.0” vil udvalgte personer blogge om emner af relevans for temaet. GTS-foreningens direktør vil fx blogge om digitalisering, innovation og vidensamarbejde. Du kan læse hans første blogindlæg her

Fakta

”Vejen til Industri 4.0” er økonomisk støttet af Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion under Erhvervsstyrelsen.

Læs mere om Erhvervspartnerskabet for Avanceret produktion her