Fra værktøjsproducent til digital virksomhed

GTS-nettet er en deleordning for små og mellemstore virksomheder, og virksomheder kan med fordel bruge GTS-institutterne som den innovationsafdeling, de ikke selv har ressourcer til at opbygge. Det mener Erick Thürmer, direktør i ”Thürmer Tools”. 

Thürmer Tools har i de senere år været igennem en gennemgribende digitalisering og omlægning af sin produktion, der har sikret virksomheden et godt stykke ind i fremtiden.

”Vi har valgt at disrupte vores virksomhed. Den er 119 år gammel. En af de ting, vi synes, er fascinerende er at være gået fra ikke at have nogen berettigelse til at være en virksomhed, der er førende inden for det at lave huller”, fortæller Erick Thürmer.

I den proces har virksomheden samarbejdet tæt med GTS-institutterne, det gælder især FORCE Technology og Teknologisk Institut. Virksomheden har blandt andet fået udført nogle flowmålinger hos FORCE Technology, og her har de haft gavn af faciliteter, som virksomheden ikke selv ville have råd til at opbygge.

Hør meget mere om den rejse Thürmer Tools og Erick Thürmer har været igennem i videoen herunder. Videoen er optaget på årets Folkemøde på Bornholm.

Interview med Erick Thürmer, direktør i Thürmer Tools