Onsdag d. 3. februar inviteres alle interesserede til online informationsmøde omkring ”Vækst i Agroindustrien – powered by data” – et intenst udviklingsforløb for virksomheder i agroindustrien.

Vækst i Agroindustrien er et udviklingsforløb for virksomheder i agroindustrien hvor virksomheder kan opnå en bedre dataanvendelse og udvikle stærke digitale forretningsmodeller.

Projektet er et samarbejde mellem Aarhus Universitet, Dansk Agroindustri, SEGES og Teknologisk Institut. Hver partner byder ind med højt specialiseret viden indenfor landbrugsfaglig viden, digitale forretningsmodeller, anvendelse af data og kendskab til agroindustrien.

Mulighed for kvalificeret rådgivning

Netop denne kombination giver de deltagende virksomheder mulighed for at få kvalificeret sparring og rådgivning omkring deres data, anvendelse og forretningsmodel.

Forløbet henvender sig særligt til dem der endnu ikke er begyndt at arbejde med opsamling af data og/eller salg af services baseret på data, samt de som allerede har taget de første skridt og gerne vil have mere viden og hjælp til komme videre.

På informationsmødet er det muligt at møde partnerne og virksomhedsrådgiverne, samt blive klogere på hvad du kan forvente af udbytte fra forløbet.

Informationsmødet er åbent for alle og og starter onsdag d. 3. februar 2021, kl. 10:00. Mødet vil blive afholdt via Microsoft Teams. Tilmelding er ikke nødvendig.

Du kan læse mere om forløbet og hvem der står bag her

Link til informationsmøde

Foto: Teknologisk Institut