GTS-nettet

Performanceregnskab for GTS-net 2015 er udkommet

Få en introduktion til GTS-nettet, og den rolle de ni GTS-institutter spiller i samfundets indsats for at skabe konkurrencedygtige danske virksomheder.
bedreinnovation; Forskningsministeren

Bedreinnovation – hvordan skal 900 mio. kr. fordeles?

Samfundet skal investere 900 mio. kr. i GTS-institutterne. 109 aktivitetsforslag er lagt til debat på bedreinnovation.dk - men hvilke nye teknologier, mener du Danmark har brug for? Deltag i debat frem til den 14. maj.
engineer the future

GTS’erne er del af kampagnen: Engineer the future

Engineer the future er Danmarks nye teknologiske alliance, der ønsker at bringe danske ingeniører og teknologieksperter i front, og som arbejder for, at der bliver mange flere med viden og specialer inden for teknologisk udvikling i fremtiden.
info-folder om GTS

Info-folder om GTS – Godkendt Teknologisk Service

I info-folderen "Fra viden til værdi" kan du læse om GTS-nettet, de ni GTS-institutter og GTS-foreningen.

Performanceregnskab for GTS-institutterne er udkommet

I juni udkom årets performanceregnskab for GTS-net, der viser udviklingen i centrale nøgletal og samtidig indeholder en række eksempler på GTS-institutternes arbejder. Af regnskabet fremgår det bl.a., at sidste år især bød på tre positive ting: Der var en stigning i den kommercielle omsætning, i antallet af danske kunder og omsætningen fra forskning og udvikling er fortsat på et højt niveau.
Science in the city

Science in the City kommer til KBH og GTS er med!

Find GTS teltet på videnskabsfestivalen Science in the City I forbindelse med at ESOF, Europas største videnskabs- og videnskabspolitiske forum, kommer til København til sommer, får du chancen for at opleve videnskabsfestivalen, Science in the City. Science in the City giver alle muligheden for selv at prøve, røre, se og føle på videnskaben. Festivalen, som er gratis, vil blive afholdt i Carlsberg Byens rustikke og inspirerende arealer og GTS-foreningen og de ni GTS-institutter vil stå klar med vores eget telt.