Er du i gang med en uddannelse inden for kommunikation, journalistik, videoproduktion og/eller sociale medier? Og kunne du godt tænke dig at komme i gang med at afprøve dine evner? Så er dette job klart noget for dig!

Vi er brancheforening for Danmarks syv GTS-institutter: Alexandra Instituttet, Bioneer, DBI, DFM, DHI, FORCE Technology og Teknologisk Institut.

I vores lille sekretariat er vi fire fuldtidsmedarbejdere og en studentermedhjælp. Vi har kontor hos Teknologisk Institut i Høje Taastrup. Vores opgave er at varetage vores medlemmers interesser på bedste vis. Det handler bl.a. om at formidle viden om den værdi vores medlemmer bidrager med til samfund og erhvervsliv.

Kort fortalt arbejder GTS-institutterne for, at ny viden og teknologi kommer bredt i anvendelse i dansk erhvervsliv – og de fungerer som en slags teknologisk deleordning, hvor deres viden og kompetencer er til glæde for mange virksomheder på samme tid. Institutterne arbejder bl.a. med grøn omstilling, klima og miljø, sundhed, digitalisering og robotteknologi. GTS-indsatsen skaber jobs, bæredygtig vækst og velfærd i hele Danmark.

Dine opgaver

Der vil være en stor variation i dine opgaver, men de fleste opgaver vil være inden for kommunikation. Du vil dog også skulle varetage administrative opgaver i sekretariatet.

Dine opgaver er bl.a.:

 • Produktion af nyheder til www.gts-net.dk samt opsætning af det ugentlige nyhedsbrev (wordpress)
 • Udarbejdelse af indhold til sociale medier
 • Bidrage til vores publikationer herunder korrekturlæsning
 • Udarbejdelse af PowerPoint præsentationer
 • Opgaver i forbindelse med konferencer og møder
 • Deltage i aktiviteter i forbindelse med Folkemødet på Bornholm
 • Diverse administrationsopgaver og ad hoc-opgaver som fx bestilling af mødeforplejning.

Dine kvalifikationer

Du er studerende på en videregående kandidatuddannelse gerne med mindst 2 år tilbage af din studietid. Du læser formentlig kommunikation, journalistik eller samfundsfag – og du har interesse for politik og gerne for erhvervsliv, teknologi, forskning og innovation. Du er dygtig til at kommunikere og skriver godt. Vi lægger vægt på fleksibilitet, selvstændighed, initiativrighed, gode samarbejdsevner, en serviceorienteret indstilling og godt humør. Et godt kendskab til Word, PowerPoint og Excel samt WordPress er en fordel.

Vi tilbyder:

 • Et selvstændigt studiejob med god mulighed for at afprøve dine kommunikative evner og få konkret erfaring med kommunikation på dit CV.
 • Fleksible arbejdsvilkår og hensyntagen til eksamensperioder. Jobbet er på ca. 15 t. pr. uge.
 • En lille, uformel og dynamisk organisation, der er en del af i et stort netværk.
 • Et spændende politisk miljø beliggende i Høje Taastrup, tæt ved Høje Taastrup Station.

Din ansøgning

Send din ansøgning snarest muligt vedlagt CV via dette link

Bemærk at linket går til Teknologisk Instituts HR-afdeling, der bistår med administrationen af ansøgningerne i hht. GDPR-regler mv. Ansættelsen sker i GTS-foreningen. Samtaler holdes løbende – sidste ansøgningsfrist er den 16. december 2022.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at ringe til Dorthe Sjøbeck Christiansen 45 16 26 24.

Ansøgningsfrist: D. 9. januar 2023.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Photo by: Clem Onojeghuo on Unsplash