Er du i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, samfundsfag, erhvervsøkonomi, offentlig administration eller lign.? Og er du ude efter et studiejob i en lille forening med gode muligheder for at få konkret erfaring med de ting, du interesserer dig for? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Vi er brancheforening for Danmarks syv GTS-institutter: Alexandra Instituttet, Bioneer, DBI, DFM, DHI, FORCE Technology og Teknologisk Institut.

Vores medlemmer udvikler ny teknologisk viden og sørger for, at den kommer bredt i anvendelse i dansk erhvervsliv. Man kan sige, institutterne fungerer som en slags teknologisk deleordning, hvor viden og kompetencer er til glæde for mange virksomheder på samme tid. Det binder forskning og marked sammen – og skaber jobs, vækst og velfærd i hele Danmark.

I GTS-foreningen varetager vi vores medlemmers interesser på bedste vis. Vi sørger for at GTS er bredt kendt – og anerkendt.  Her handler det bl.a. om at fortælle om den værdi vores medlemmer bidrager med til samfund og erhvervsliv. Grøn omstilling, miljø, energi, sundhed, sikkerhed og resiliens er nogle af de områder, som vores medlemmer markerer sig indenfor.

Til at løfte den opgave er vi fire fuldtidsmedarbejdere og en studentermedhjælper. Altså en lille enhed – der dog er en del af noget større!  Vi har kontor på Teknologisk Institut i Høje Taastrup, og vi deler i det daglige faciliteter med dem – og så er vi hele tiden i tæt dialog med de øvrige seks GTS-institutter.

Dine opgaver

Der vil være en stor variation i dine opgaver, men en del opgaver vil være inden for kommunikation. Du vil dog også skulle varetage administrative opgaver i sekretariatet.

Dine opgaver er bl.a.:

  • Produktion af artikler og nyheder til www.gts-net.dk samt opsætning af det ugentlige nyhedsbrev (wordpress)
  • Bidrage til vores publikationer herunder korrekturlæsning
  • Udarbejdelse af PowerPoint præsentationer
  • Opgaver i forbindelse med konferencer og møder
  • Diverse administrationsopgaver og ad hoc-opgaver som fx bestilling af mødeforplejning.

Herudover er der rum for, at du selv er med til at forme indholdet ift. dine evner og det, du gerne vil. Brænder du fx for at arbejde med sociale medier eller for at lave politiske analyser og oplæg? Så fortæl os det, for så er der sikkert gode muligheder for at matche arbejdet med dine interesser.

Dine kvalifikationer                       

Du er i gang med en videregående uddannelse og har mindst 2 år tilbage af din studietid. Du interesser dig for politik og samfund. Du er dygtig til at kommunikere og skriver godt. Et godt kendskab til Word, PowerPoint og Excel samt WordPress er også en fordel.

Vi tilbyder

  • Et selvstændigt studiejob med god mulighed for at afprøve dit talent og få konkret erfaring på dit CV.
  • Fleksible arbejdsvilkår og hensyntagen til eksamensperioder. Jobbet er på ca. 15 t. pr. uge.
  • En lille, uformel og dynamisk organisation, der er en del af i et stort netværk.
  • Et spændende politisk miljø beliggende i Høje Taastrup, tæt ved Høje Taastrup Station.
  • Tilskud til evt. transportudgifter.

Du kan finde yderligere oplysninger om os her: www.gts-net.dk

Din ansøgning

Send din ansøgning snarest muligt vedlagt CV via dette link:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1054&departmentId=18956&ProjectId=144671

Bemærk at linket går til Teknologisk Instituts HR-afdeling, der bistår med administrationen af ansøgningerne i hht. GDPR-regler mv. Ansættelsen sker i GTS-foreningen. Ansøgningsfrist d. 1. marts 2023 – men vi indkalder løbende til samtaler, så skynd dig at søg!

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at ringe til Dorthe Sjøbeck Christiansen 45 16 26 24.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.