SPM markerer 50-års jubilæum

De sidste 40 år har pålidelighed udviklet sig fra rudimentær statistik til en intelligent helhedsorienteret ingeniørmæssig disciplin, som sammenkobler statistik med ”physics of failure”, og området udvikles løbende med forskning inden for pålidelighedsestimering og test. 

På trods af dette oplever nogle virksomheder stadig at produkter, der er vurderet til at være pålidelige og oven i købet har bestået kvalifikationstest, fejler i markedet. Seminaret der markerer Sammenslutningen for Pålidelighed og Miljø’s jubilæum giver derfor viden om, hvordan de bedste virksomheder på området opnår succes. Derudover indfører det også deltagerne i, hvad der rører sig og kommer til at ske i fremtiden inden for pålidelighed – i Danmark såvel som internationalt.

50 års jubilæum

Ud over en historisk gennemgang af disciplinens udvikling og præsentation af den nyeste viden, byder seminarets program bl.a. også på en rundvisning i FORCE Technologys testfaciliteter på Lindø.

Du kan se det fulde program og tilmelde dig her

Det er gratis for SPM’s medlemmer at deltage. Prisen for ikke-medlemmer er kr. 2.000,- ekskl. moms. Vær derudover opmærksom på at der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter først-til-mølle princippet med fortrinsret til SPM-medlemmer.

Om SPM

SPM – Sammenslutningen for Pålidelighed og Miljø – er en forening for elektronikudvikling, -produktion og -test, der etablerer og vedligeholder faglige netværk, formidler information og viden, og ser på fremtidens teknologier. SPM henvender sig primært til elektronikvirksomheder, leverandører af materialer og komponenter til elektronik, samt de mange virksomheder, der benytter elektronik i deres produkter