Kender du en virksomhed, der har gennemført en omfangsrig digital omstilling? Eller har du selv haft succes med en digital omstilling? Så kan du nu indstille kandidater til ”Årets Digitale SMV:Omstilling 2020”.

Prisen for Årets Digitale SMV:Omstilling bliver uddelt til en SMV, der er lykkes med en digital omstilling, der har givet en positiv effekt på virksomheden som helhed.

Prisens formål er at hylde succesfulde, digitale SMV-omstillinger samt at inspirere andre SMV’er til at gå i gang med deres digitale omstilling.

Der er åbent for indstillinger til og med den 14. september 2020.

Om prisens betydning siger formand for SMV:Boardet og CEO hos BM Silo, Dorte Zacho Martinsen:

”Der ligger et stort vækstpotentiale for Danmark i at styrke digitaliseringen i de små og mellemstore virksomheder, der generelt er mindre digitale og investerer mindre i IT og teknologi end større virksomheder. Det kan være meget svært for en SMV-virksomhed at hæve blikket fra den daglige drift og prioritere et digitalt udviklingsprojekt, men hvis vi får de gode succeshistorier frem i lyset, så kan det inspirere andre SMV’er til at begive sig ud på en digital rejse på tværs af brancher i hele Danmark”.

Der er mere end nogensinde brug for ny teknologi

Prisen uddeles efter et halvår, som har været præget af markante forandringer hos mange virksomheder. Dette har fremhævet vigtigheden af et fortsat fokus på implementering og brug af nye teknologier i danske virksomheder:

”Med coronakrisens indtog har vi blandt andet set, at virksomhedernes forsyningskæder påvirkes, at fysiske aktiviteter og butikker lukkes ned, og at ordrebøger svinder ind. Her kan digitale teknologier være med til at sikre en afgørende fleksibilitet og samtidig styrke virksomhedernes produktion, administration og salg. Derfor er prisen ekstra vigtig i år, og vi krydser fingre for, at vi modtager en masse gode indstillinger til prisen.”

Sidste års vinder

Sidste år blev prisen overrakt på regeringens Digitale Topmøde. Prisen gik til Hovmand A/S fra Sorø. Om prisens betydning siger ejer og adm. direktør hos Hovmand A/S, Søren Hovmand:

”Nomineringen og kåringen har resulteret i en masse positiv omtale og derigennem, at vi nu er kendt som en fremsynet og ambitiøs virksomhed. Dette har været et kæmpe skulderklap til hele virksomheden og været med til at skubbe ambitionerne for vores digitalisering yderligere.”

Læs mere om prisen her