Se program for konferencen: Danmark som førende testland – hvordan?

Du kan nu tjekke det endelige program for konferencen: ”Danmark som førende testland – hvordan?”. Kom bl.a. og hør uddannelses- og forskningsminister, Tommy Ahlers, fortælle om innovation i verdensklasse. Desuden vil et nyt GTS-initiativ blive præsenteret på konferencen. 

Konferencen bliver holdt i et samarbejde mellem GTS-foreningen, DI og IDA og foregår d. 10. januar 2019 kl. 9.00-12.00 i Industriens hus.

Baggrunden for konferencen er, at landende rundt om os investerer i test- og demonstrationsfaciliteter, og der derfor er brug for at vurdere, hvad der skal til, for at Danmark kan følge med. Uddannelses- og forskningsminister, Tommy Ahlers, vil give sit bud på ”innovation i verdensklasse.

Til arrangementet møder du desuden flere internationale oplægsholdere. Bl.a. vil Erik Arnold, co-founder og formand for Technopolis Group, fortælle om internationale trends og nationale strategier på området. Svenske Vinnova og Invest in Denmark drøfter betydningen af testfaciliteter for at tiltrække virksomheder og kloge hoveder.

Du møder også et par danske virksomheder, der giver deres bud på, hvad Danmark skal gøre fremadrettet.

Du kan se det fulde program her

Nyt GTS-initiativ lanceres til konferencen

I forbindelse med konferencen vil CTO i FORCE Technology, Juan Farré, fortælle om et nyt GTS initiativ for overblik og videnformidling af GTS-institutternes teknologiske infrastruktur.

Det er gratis at deltage, og du kan læse mere og tilmelde dig her