ROBOTBRAG hos Teknologisk Institut

Tag med på en rejse til fremtiden hos Teknologisk Institut og få et inspirerende indblik i morgendagens produktionsteknologi. Foruden et væld af robotter vil man også kunne opleve åbningen af GTS-instituttets nye innovationslab for velfærdsteknologi – CareLabInnovation.

ROBOTBRAG

Teknologisk Institut åbner onsdag den 15. november 2017 – i anledning af European Robotics Week – portene til sine robot- og velfærdsteknologifaciliteter i Odense, så alle nysgerrige produktionsvirksomheder, kommuner og andre relevante aktører kan komme ind og få et kig på de nye, innovative teknologier, der står og venter rundt om hjørnet.

Teknologisk Institut har i de seneste år positioneret sig som et af Europas ledende robotinnovationscentre. Faciliteterne i Odense er et levende værksted og laboratorium, der både fungerer som et inspirerende besøgscenter og som omdrejningspunkt for teknisk udvikling og afprøvning af innovativ teknologi til både industri, produktion, velfærd og service.

Det hele foregår fra kl. 9:45 til 16:00 hos Teknologisk Institut, Forskerparken 10F, 5230 Odense M. Efter klokken 14 åbnes faciliteterne op for offentligheden, hvor alle interesserede er velkommen til at få et kig ind i fremtiden.

Robotterne arbejder hele dagen, der vil være rundvisninger og GTS-instituttets specialister står klar til at svare på spørgsmål inden for områderne:

  • Industrirobotter og automation
  • Mobile robotter og droner
  • Sensorer, vision og kunstig intelligens
  • Digitalisering, produktivitet og kvalitet
  • Velfærdsteknologi

Åbning af CareLabInnovation

Arrangementet vil samtidig markere åbningen af CareLabInnovation – Teknologisk Instituts nye innovationslab for velfærdsteknologi, som skal skabe rammer for nye og bedre teknologier til den danske pleje- og sundhedssektor. I relation til velfærdsteknologi vil der dagen igennem derfor også være præsentationer af virtual reality, læringsrobotten NAO og demensteknologier i CareLabs Demenszone.

Det er gratis at deltage, men af hensyn til planlægning skal du tilmelde dig ROBOTBRAG inden den 8. november 2017.

Du finder hele programmet og tilmelder dig her