Snack og snak om fremtidens fødevarer

Klimaet er under belastning fra flere sider. Det kalder på en mere bæredygtig tilgang til livet – også når det handler om fødesvarer. Kom forbi til en snack og en snak med eksperter fra Teknologisk Institut og få udvidet din horisont for fremtidens fødevarer. 

Vores klima og miljø er under stor belastning fra flere sider: Affald, forbrug og stigende befolkningstal. Alt peger på at vi bør gå i retningen af en mere bæredygtig tilgang til måden vi lever.

Og det åbner dørene for nye muligheder og løsninger. Fødevareproduktion udgør samlet på nuværende tidspunkt omkring 1/3 af den globale udledning af drivhusgasser. Vi har derfor en oplagt mulighed for at gøre en forskel ved at producere og konsumere fødevarer som har et mere miljø- og klimavenligt aftryk på kloden.

Samtidigt søger de bevidste forbrugere fødevarer som er sunde, lokalt producerede og ’etisk korrekte’.

Vi er dog særdeles konservative hvad angår vores madkultur – særligt når det handler om at ’adoptere’ nye fødevarer.

Kom forbi til en snack og en snak med eksperter fra Teknologisk Institut og få udvidet din horisont for fremtidens fødevarer.

Tidspunkt: Lørdag d. 16. juni 2018 kl. 15:00 – 15:45, ”Grib mulighederne”, Danchells anlæg, A21
Arrangør: GTS-nettet og Innovationsnetværk Danmark

Kom og mød:

  • Lars-Henrik Lau Heckmann, Faglig Leder, Teknologisk Institut
  • Anne Louise Dannesboe Nielsen, Sektionsleder, Teknologisk Institut

På Folkemødet på Bornholm holder vi også en debat om fremtidens fødevarer, som du kan læse mere om her