Workshop om vindtunneller er en succes for arkitekter

For tredje gang har FORCE Technology haft fornøjelsen af at byde arkitekter velkommen til en eftermiddagsworkshop i vindtunnelens tegn. Her fik arkitekterne blandt andet lov til at afprøve deres nye viden i vindtunnelen.


En af FORCE Technologys seniorspecialister gav en kort introduktion til vindrelaterede problemer i bymiljøet og til, hvordan et behageligt vindmøljø kan sikres ved hjælp af vindtunneltests.

Praktiske øvelser i vindtunnellen

De medvirkende arkitekter fik efterfølgende grønt lys til selv at afprøve deres nye viden i en vindtunnel. De blev introduceret til nogle simple teknikker, som kan hjælpe dem i at opdage udsatte områder i bymiljøer. De fik endda mulighed for selv at foretage små ændringer på bygningsmodellerne for dermed at opnå bedre vindkomfort.

“Jeg opnåede en bedre forståelse af, hvordan vindstudier kan bidrage i de tidligere designstadier”, fortæller Jonas Aarsø Larsen, arkitekt hos Bjarke Ingels Group, om sit udbytte af arrangementet.

Læs hele artiklen her

Ny workshop på vej

Det er gratis at deltage i workshoppen, som bliver afholdt igen i 2017. Datoen bliver offentliggjort  på FORCE Technologys website, hvor man også kan tilmelde sig. Hvis du gerne vil være klogere på, hvordan man kan tage hensyn til vindbelastning i designprocesser, kan det derfor anbefales, at du holder øje med siden.