Vær med til at gøre den maritime industri bæredygtig

IdemoLab hjælper de maritime erhverv med at blive mere bæredygtige, fx ved brug af sensorteknologi. Du kan også hjælpe sektoren på vej ved at deltage i Idemolabs demoprojekter og to-dags arrangementet ’Design Smart Products’ på Ærø. Der er brug for dit input!

Den maritime sektor er under pres for at blive “grønnere” og mere bæredygtig. Der er fokus på parametre som partikeludledning og brændstofforbrug, og ny lovgivning og standarder træder i kraft i den nærmeste fremtid. Hvis den maritime sektor for alvor skal blive mere bæredygtig, bør blikket derfor vendes mod de tidlige designfaser.

Siden 2016 har FORCE Technologys IdemoLab taget initiativ til en række vellykkede og velbesøgte aktiviteter under emnet ’Design Smart Things’. I 2018 fokuseres der på verdenshavene og mulighederne for at øge bæredygtigheden i de maritime erhverv gennem ny teknologi, fx med brug af intelligent sensorteknologi, afdækkes. Du er også velkommen til at deltage i det spændende udviklingsforløb.

Hos Idemolab udvikler man ny viden gennem designfokuserede processer og dataindsamling for at optimere parametre såsom partikelemission, brændstofforbrug, sikkerhed og arbejdsmiljø. En væsentlig del af denne viden udvikles gennem partnerskaber og demonstrationsprojekter i samarbejde med andre virksomheder.

Deltag i 2-dags arrangementet ’Design Smart Products 2018’

Idemolab indbyder også interesserede til at deltage i det årlige arrangement ’Design Smart Products’, som i år sætter fokus på den maritime sektor. Diskussionerne vil dække emner som intelligente skibe, intelligente havne og realtidsovervågning. Konferencen byder på praktiske workshops, lærerige indlæg fra globalt førende virksomheder inden for transport og logistik og undervejs vil der faciliterede netværksaktiviteter.

Den spændende 2-dages konference afholdes 31. maj – 1. juni 2018 i Danmarks historiske søfartsby Marstal på Ærø. Gennem flere århundreder har Marstal stået for maritim innovation og udvikling drevet af industrirevolutioner, politiske omlægninger og teknologisk udvikling. I dag repræsenterer byen den nyeste udvikling inden for nye teknologier for en mere bæredygtig maritim sektor.

Konferencen er målrettet til:

  • personer, der arbejder med IoT, sensorteknologi og overvågning
  • eksperter i trafik- og flådestyring
  • pionerer inden for bæredygtig transport
  • forretningsudviklere, erhvervsledere og influenter, der interesserer sig for nyudvikling inden for intelligent maritim transport og logistik
  • teknologibrugere og -udviklere, teknologiinnovatører og pionerer

Læs mere om konferencen og meld dig til her

Kontaktoplysninger

Hvis du vil vide mere om Design Smart Products eller ønsker at samarbejde med IdemoLab om dette spændende teknologiprojekt, så kontakt Martin Sandberg Kærgaard, produktspecialist, IdemoLab, FORCE Technology på tlf. +45 72 19 45 54, eller e-mail.