Studiejob: PR og public affairs

Interesserer du dig for teknologi, forskning og innovation? Er du dygtig til skriftlig formidling? Har du lyst til at skrive artikler og nyheder, arbejde med sociale medier, stakeholder relationer og politiske analyser? Og er du studerende på en videregående uddannelse med minimum 1½ år tilbage af din studietid? Så tjek dette studiejob ud!


I GTS-foreningen er vi på jagt efter en dygtig kollega, der gerne vil arbejde med kommunikation, PR og public affairs. Vi er en mindre brancheforening for Danmarks otte GTS-institutter (bl.a. Teknologisk Institut, FORCE Technology og DHI). GTS-institutterne beskæftiger mere end 4000 medarbejdere og omsætter årligt for 3,7 mia. kr. I GTS-sekretariatet er vi fire medarbejdere og en studentermedhjælp.

Dine opgaver

Der vil være en stor variation i dine opgaver, og du får særdeles god mulighed for at afprøve dine kommunikative og analytiske evner. Men du skal også være klar til at hjælpe med at brygge kaffe og være ”praktisk gris” i forbindelse med årsmøder, Folkemødet på Bornholm m.m.

Stillingen omfatter:
• Nyhedsproduktion, redigering og opdatering af bl.a. www.gts-net.dk og sociale medier
• Indhentning af viden (desk reseach) og andre typer af opgaver i arbejdet med politiske analyser
• Administrative og praktiske opgaver i forbindelse med konferencer og møder
• Deltagelse i udarbejdelse af GTS’ publikationer og øvrige PR-opgaver
• Opdatering og vedligeholdelse af PowerPoint, Prezi-præsentationer og redigering af YouTube-kanal
• Andre administrative og praktiske opgaver som fx bestilling af kontorartikler og udsendelse af breve.

Dine kvalifikationer

Du er studerende på en videregående uddannelse med minimum 1½ år tilbage af din studietid. Du læser formentlig samfundsvidenskab, erhvervsøkonomi, PR, kommunikation eller journalistik – og du har interesse for politik og meget gerne for teknologi, forskning og innovation. Vi lægger vægt på fleksibilitet, selvstændighed, initiativrighed, gode samarbejdsevner, en serviceorienteret indstilling og godt humør. Et godt kendskab til Word, PowerPoint og Excel samt CMS er en fordel.

Vi tilbyder

• Et selvstændigt studiejob med fleksible arbejdsvilkår og hensyntagen til eksamensperioder. Jobbet er på ca. 15 t. pr. uge.
• En lille, uformel og dynamisk organisation, som er centrum i et stort netværk
• Et spændende politisk og forretningsorienteret miljø. Vi har kontor på Teknologisk Institut i Taastrup, tæt ved Høje Taastrup Station.

Tiltrædelse snarest muligt og senest d. 1. oktober 2016.

Du kan finde yderligere oplysninger om GTS her på vores hjemmeside – mere information om sekretariatet finder du bl.a.: her

Vil du vide mere, så kontakt informationschef Dorthe Sjøbeck Christiansen på tlf. 45 16 26 24.

Send din ansøgning til Dorthe på mail: dc@gts-net.dk hurtigst muligt og senest d. 2. september 2016. Vi behandler ansøgningerne løbende.