smutti

Smutti – det mobile Fab Lab

Book IdemoLabs Smutti til at komme ud til dig, så du kan få realiseret dine idéer til virkelighed.

Smutti er en lille campingvogn fuld med udstyr, som kan gøre dine idéer til virkelighed. Den fungerer som en lille og mobil udgave af et Fab Lab. Selvom Smutti er lille, så har den masser af potentiale i form af udstyr og værktøjer, som kan hjælpe dig til at udvikle og designe dine idéer.

Smutti har bl.a.:

  • CNC fræsningsmaskine
  • Vinyl- og stofskærer
  • Loddekolber
  • Sensorer
  • Og meget andre programmeringsværktøj og elektroniske komponenter.

Du kan booke Smutti til at komme ud til din virksomhed, arbejdsplads eller uddannelsesinstitution og selv se hvad den kan gøre for dig. Hvis du er interesseret i et besøg, så kontakt Vanessa Carpenter på vjc@delta.dk eller på 28644529.

Hvad er et Fab Lab?

På et Fab Lab kan du brainstorme, konceptualisere, designe, skitsere og lave prototypetest på dine idéer, så dit produkt er klar til diverse test og prøvninger ud i den virkelige verden. Med et Fab Lab behøver man ikke nogen egentlig erfaring med produktudvikling for at kunne realisere sine idéer.

Bag Smutti står IdemoLab fra DELTA, som samarbejder forskellige kunder om at skabe og evaluere deres idéer og produkter. IdemoLab udfordrer også design ved at placere dem i forskellige brugskontekster.

Læs mere om Smutti.