Horizon 2020, ansøgning

Skriv en bedre ansøgning til Horizon 2020

På EuroCenters kursus ‘Den gode ansøgning til Horizon 2020’ kommer du til at arbejder med alle hjørnerne af en Horizon 2020 ansøgning.

Få svar på alle dine spørgsmål

Kurset forbereder dig også til de kommende opslag og ansøgningsfrister, som EU forventer at offentliggøre den 13. oktober 2015. Du kan tilmelde dig ansøgningskursus i København og Aarhus. Kurserne er heldags og holdes på dansk.

Find ud af hvad EU lægger vægt på i en Horizon 2020 ansøgning

EuroCenters kursus ”Den gode ansøgning til Horizon 2020” lære du at skrive en knivskarp ansøgning, så det øger dine chancer for at få en bevilling fra EU. Du lærer hvad EU lægger vægt på og hvordan du optimerer skriveprocessen. Succesfulde forskere og evaluatorer deler på kurset ud af deres viden og erfaringer.

Program, praktisk oplysninger og tilmelding

Om EuroCenter

EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Innovation hjælper dig med at søge finansiering fra Horizon 2020, og guider dig under hele fasen fra idéudvikling over ansøgning til gennemførelse af dit Horizon 2020-projekt.

Virksomhederne er tænkt ind i Horizon 2020 fra starten

I forhold til det tidligere forskningsprogram, FP7, så har Horizon 2020 øget fokus på at støtte de europæiske virksomheder. Virksomhederne har været tænkt ind i programmet fra starten som essentielle og aktive deltagere. Reglerne er blevet forenklet bl.a. af hensyn til virksomhederne, så der er færre rapporteringskrav, en nemmere online projektadministration og en hurtigere behandling af ansøgningerne.