ressourceeffektive, seminar

Seminar om fremtidens ressourceeffektive økonomi

Hvordan kan danske virksomheder skabe forretning i at være ressourceeffektive? Det kan du høre om på GTS-ATV seminaret ”Fremtidens ressourceeffektive økonomi” den 2. december, hvor bl.a. IKEA Danmarks Sustainability Manager fortæller om deres erfaringer.

AFLYST – ny dato følger snarest!

Få inspiration, viden og sparring til, hvordan virksomheder kan blive mere ressourceeffektive. Fokus for dagen er på hvilke forretningsmodeller og teknologibehov, der særligt har et potentiale for at kombinere ressourceeffektivitet og forretning. Seminaret sætter fokus på udfordringer og muligheder for såvel producenter som leverandører med indlæg og erfaringer fra både store og mindre virksomheder og teknologiske samarbejdspartnere.

Hør bl.a. om IKEA’s strategi for bæredygtighed

Hør bl.a. Sustainability Manager Jonas Engberg fra IKEA Danmark fortælle om IKEA’s strategi for bæredygtighed. IKEA satser markant på en mere bæredygtig forretning og med en leverandørkreds på 12.000 på verdensplan kræver det samarbejde, videndeling og inspiration. Jonas Engberg leder og koordinerer strategien for bæredygtighed på tværs af landene.

Mød også Managing Director Michael Aastrup fra Desso BV. Desso BV er en innovativ virksomhed, der producerer tæpper af 100 % genanvendeligt materiale, og som samtidig genbruger 90 % af restprodukter i produktionen. Michael Aastrup vil fortælle om virksomhedens vej til en ressourceeffektiv forretning og fortælle om strategierne bag.

Seminaret vil desuden indeholde en workshop, hvor deltagerne arbejder med forslag til nye forretningsmodeller og handlepunkter for at realisere dem.

Fakta

Seminar og workshop den 2. december 2014 fra kl. 9-12.30 på FORCE Technology, Park Allé 345, 2605 Brøndby.

Læs mere.

Læs det fulde program

Tilmeld dig i dag