kina

Seminar om forskning og innovation i Kina

Kina har med massive investeringer i viden og uddannelse gennem de seneste 30 år satset målrettet på at udvikle Kina til et vidensamfund. Dette betyder at Kina er nu den hurtigst voksende forskningsnation i moderne tid. Derfor inviterer Innovation Centre Denmark til et unikt seminar den 15. september for at belyse de seneste tendenser og de danske muligheder i Kina.

Siden 1999 er Kinas udgifter til forskning og udvikling (FoU) vokset med ca. 20% om året, og i dag er Kina det land i verden, der i absolutte tal næstefter USA investerer mest i FoU. Det nuværende investeringsniveau målt i offentlige investeringer i forhold til BNP ligger over vestlige lande som fx Holland, Norge og Storbritannien. Den kinesiske målsætning at blive et innovativt samfund i 2020 og en verdensmagt indenfor videnskab og teknologi i midten af det 21. århundrede.

Mulighederne åbner sig i Kina

Det åbner muligheder for danske organisationer og virksomheder, og Innovation Centre Denmark, Shanghai. På dagen vil en række prominente talere, som tæller Alibaba Group’s Savio Kwan, Bang & Olufsens Tue Mantoni, Arla Foods Paul Cornillon samt Kina-ekspert Jacob Johansen, dele deres indsigter i og erfaringer med forskning og innovation i Kina anno 2014.

Praktiske oplysninger

Seminaret afholdes den 15. september kl. 09:30-11:30 i København. Der er begrænset antal pladser til arrangementet, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig.