Seminar om IoT og it-innovation i Horizon 2020

Repræsenterer du en mindre eller mellemstor virksomhed, der udvikler IKT-teknologi og lever af at være foran markedet? Så er EU-støttemidler måske noget for dig.

EU investerer over de næste 6 år nemlig over 550 milliarder kr. inden for IKT-området. For mange virksomheder kan midlerne og EU-samarbejde virke uoverskueligt, men det behøver det ikke at være. Mange virksomheder har stor glæde af europæisk samarbejde og får rykket forretningen med de midler, man kan få andel i.

Tidligere erfaringer deles

For at gøre mulighederne mere gennemskuelige inviterer innovationsnetværket InfinIT til et seminar, som samler virksomheder, forskere og andre aktører med interesse for at skabe samarbejde og innovation med støtte fra 
EU’s Horizon2020. Seminaret foregår hos Alexandra Instituttet i Aarhus den 9. marts fra 12.30 – 16.00. Det er gratis at deltage.

Formålet er at dele konkrete erfaringer fra nuværende og tidligere projekter, skabe netværk mellem aktører og orientere om mulighederne med EU-midler – med særligt fokus på aktuelle IKT-emner inden for IoT og deltagernes ønsker.

Det også være muligt at møde og sparre med rådgivere fra Central Denmark EU Office, Væksthuset og Enterprise Europe Network.

Deadline for tilmelding er den 6. marts.

Du kan se programmet, tilmelde dig og læse mere her