kvalitetsfødevarer

Sådan produceres kvalitetsfødevarer effektivt i fremtiden

Danmark har en lang historie som landbrugsland og en topposition indenfor fødevareproduktion og forskning. Vi har derfor et enestående udgangspunkt for at imødekomme aktuelle og fremtidige udfordringer med henblik på en bæredygtig og ressourceeffektiv produktion af sunde kvalitetsfødevarer. Dette er emnet for konference, som inSPIRe står bag.

Konferencen tager afsæt i resultater fra inSPIRe, hvor de største danske fødevarevirksomheder er involveret, og hvor resultaterne har stort potentiale i forhold til forretningsskabelse og innovation.

Konferencen er planlagt i et samarbejde mellem inSPIRe og Innovationsfondens Programkomite for Sundhed, Fødevarer og Velfærd.

Yderligere info

Tid: 11. september, kl. 8.30 – 16:00
Sted: Kosmopol, Fiolstræde 44, København
Pris: Gratis

Hent program og tilmelding på InnovationsFondens hjemmeside

Eller hent en pdf-fil med program for inSPIRe konference her

 Hvem står bag inSPIRe?

Det Strategiske Forskningsråd og Rådet for Teknologi og Innovation (nu InnovationsFonden) står bag initiativet og bevillinger til inSPIRe. Industri og fonde bidrager ligeledes med bevillinger til inSPIRe. Bevillingerne løber over en femårig periode. DKK 126 mio., fem universiteter og fem GTS-institutter.