Oplev Teknologisk Institut til DIRA Roadshow 2016

DIRA (Dansk Robot Netværk) ræser i næste uge landet rundt med deres Roadshow, hvor  automatisering og robotteknologi vil være omdrejningspunktet. En masse virksomheder vil være til stede og vise hvordan robotter og automatisering evner at skabe arbejdspladser i Danmark.

Det er et anerkendt faktum, at automatisering og brugen af robotter, er med til at fastholde og skabe jobs i dagens Danmark. Nu er der kommet en herlig tendens, hvor vi ser at virksomheder trækker produktionen hjem fra lavtlønslandene eller helt undlader at outsource, for i stedet at automatisere og beholde produktionen i Danmark. Konsekvensen er, at flere af disse virksomheder bliver mere konkurrencedygtige og ansætter flere folk i helt nye stillinger.

DIRA Roadshow viser vejen

DIRA, Dansk Robot Netværk, er et netværk for virksomheder, der anvender eller leverer teknologikomponenter og løsninger baseret på robotteknologi. DIRA mener derfor også at den positive udvikling er ekstremt vigtigt, og ikke kan ignoreres. Den må i stedet følges til måls.

Derfor kan du i uge 47 møde robotterne og ikke mindst menneskerne bag de løsninger, som allerede i dag sikrer produktiviteten hos mange danske virksomheder.

Hvis du har en proces i tankerne, som du overvejer at automatisere, er på udkig efter inspiration eller blot er nysgerrig, så skal du besøge DIRA Roadshow. Det skal du gøre, da du her kan få sparring fra de personer i Danmark, som har mest erfaring med automatisering og robotter. For at få det fulde overblik over deltagere og stande kan du tage et kig her.

Start og åbent hus hos Teknologisk Institut i Taastrup

Det hele starter den 21. november på teknologisk institut i Taastrup. Her vil det være muligt at komme forbi mellem 10 og 17, hvor dørene vil være åbne for alle interesserede. Du bedes gøre opmærksom på din interesse og tilmelde dig her. Det er uforpligtende, men du vil få chancen for at vinde et års medlemskab af DIRA.

Dagen igennem vil der også være mulighed for at opleve nogle af Teknologisk Instituts mange spændende afdelinger. Nærmere bestemt drejer det sig om følgende afdelinger, hvis aktiviteter du kan læse lidt op på her:

  • Center for Plastteknologi (10:45 – 12:15)
  • Måling og Kvalitet  (11:15 – 12:45)
  • Danish Meat Research Institute (DMRI) (12:00 – 13:30)
  • Center for Nano- og Mikroteknologi (13:15 – 14:45)
  • Ide & Vækst (13:45 – 15:15)
  • Betoncenteret (14:30 – 16:00)

Opskrivning til rundvisningerne sker på dagen, senest en halv time før de finder sted. Tilbuddet er gratis, men man bør være bevidst om at der er et meget begrænset antal pladser til rådighed, hvorfor man skal være hurtigt ude.

Tag derfor et par timer ud af kalenderen og besøg DIRAs Roadshow hos Teknologisk Institut nu på mandag. Det er gratis, alle er velkommen, og det kan vise sig at blive værdifuldt og skabe mange nye arbejdspladser på din virksomhed.

Kører ugen ud

Kan du ikke nå til Taastrup eller er du optaget mandag, er der stadig rigeligt med muligheder for at komme forbi. Ud over at besøge Taastrup ligger DIRA nemlig også vejen forbi Aalborg, Herning og Aabenraa før det til sidst kulminerer i Odense. Her vil Teknologisk Instituts Robotcenter være vært for dagens aktiviteter.

Den fulde invitation finder du her, og du er mere end velkomme til at henvende dig på info@dira.dk eller tlf: 7220 1891, skulle du have nogle spørgsmål til arrangementet og dets arrangører.

Billede: DIRA