Ny publikation: Mere digital damp på kedlerne

Interesserer du dig for, hvordan det går med fremstillingsvirksomhedernes anvendelse af nye digitale teknologier? Og vil du gerne vide mere om, hvad der skal til for at få Danmark i den digitale føretrøje. Så tjek publikation ud, som GTS-foreningen netop har udgivet. 

I publikationen kan du læse om resultaterne fra en ny spørgeskemaundersøgelse, der vurderer, hvor langt danske virksomheder er kommet med digitalisering. Du kan også blive klogere på, hvilke udfordringer virksomhederne møder, når de vil digitalisere produkter eller processen – og du kan læse om, hvad GTS-foreningen mener, der skal til for, at virksomhederne i langt større udstrækning udnytter de nye digitale teknologier.

Otte cases om GTS-samarbejde med erhvervslivet

Publikationen indeholder også otte cases, der fortæller om, hvordan GTS-institutterne samarbejder med dansk erhvervsliv om digitalisering.

Læs blandt andet om, hvordan Pehema Production A/S har samarbejdet med Robotcentret på Teknologisk Institut om, at levere en robotløsning til Universal Robots i casen “Robotter bygger robotter” på s. 24.

Du kan også læse om, hvordan Kamstrup A/S samarbejder med Alexandra Instituttet om sikkerhedsvurdering af systemer, som Kamstrup A/S anvender hos kunderne. Casen hedder “Uvildig rådgivning er en konkurrenceparameter”, og du finder den på s. 27.

Eller du kan læse om en “Ny stærk platform til udvikling af IoT-produkter” på s. 33, som DELTA/FORCE Technology står bag.

Hent publikationen her

Du kan også få sendt et trykt eksemplar (så længe lager haves) ved at sende en mail med dit navn og adresse til info@gts-net.dk

Foto: Alexandra Instituttet