Ny e-bog om kunstig intelligens

Alexandra Instituttets har udgivet en komprimeret godtepose af en e-bog til dig, der ønsker at udvikle din forretning ved hjælp af kunstig intelligens. Bogen er spækket med fakta, konkrete cases og gode råd – og den er gratis.

Alexandra Instituttets eksperter inden for kunstig intelligens har efterhånden hjulpet en del virksomheder med at effektivisere processer, optimere systemer og omsætte data til værdi. Mange af deres kunder ved, at de ønsker at ændre eller udbygge noget i deres forretning. Men de ved ikke nødvendigvis, om det er kunstig intelligens, der er løsningen. Hvordan hænger motivation til at spare på vandet eller nedbringe dødelighed blandt pattegrise eksempelvis sammen med kunstig intelligens?

Måske tænker du: Det er for stort et projekt… Det er vi ikke klar til… Det er…

Når folk kommer til Alexandra Instituttet og ønsker at vide, hvordan kunstig intelligens kan implementeres i deres forretning, er der mange, der tror, det kræver meget mere, end det i virkeligheden gør. Det er for dyrt; det tager for lang tid. Det gør det dog ikke nødvendigvis.

Denne e-bog er en guide til, hvilke skridt du kan tage. Og den er en inspirationskilde til, hvilke problemstillinger andre virksomheder har kastet kunstig intelligens og en smule eksperthjælp efter.

Du kan hente bogen her