Måling og afregning – nu og i fremtiden

På Flowcenter Danmarks årlige Flowtemadag bliver der sat fokus på, hvordan måling og afregning af flow kan imødekomme nye samfundsmæssige tendenser og udfordringer – og du er velkommen.

Internet of Things, Smart city og Industri 4.0 er alle aktuelle emner, der sætter dagsordener i medier, industri, den offentlige debat og i de små hjem. En fremtid hvor alting forbindes i stadig stigende grad, synes derfor ikke til at komme uden om.

Få svar på spørgsmål om måling

Men hvordan sikrer vi, at måling og afregning af flow følger med tiden og tager hånd om alle de udfordringer og muligheder, der opstår i lys af denne udvikling? Og hvilke tendenser vil forsyninger, måleproducenter og smarte bydele overhovedet møde i de kommende år?

Disse og mange andre spørgsmål kan man få besvaret på Flowtemadagen, der finder sted d. 17. november i Brøndby. Dette i kraft af at programmet byder på en række foredrag fra eksperter, som løbende vil behandle de omtalte emner ud fra konkrete initiativer og cases. Har emnet interesse og ønsker du at blive klogere på de nye udfordringer, er du velkommen til at tilmelde dig, hvilket du kan gøre her.

Læs mere om flowtemadagen og se programmet her.