DHI

Læs årsrapporten fra DHI

I DHI’s årsrapport for 2014 kan du læse om DHI’s udvikling inden for nogle af deres hovedområder, herunder forskning og udvikling.

Omkring 20% af DHI’s ressourcer bliver investeret i forskning og udvikling. Denne investering er grunden til, at de kan producere innovative produkter, som hjælper deres kunder med at håndtere deres særlige vandrelatere udfordringer.

I DHI’s årsrapport kan du læse om aktiviteterne i deres forskningscentre i Danmark og Singapore og om nogle af deres mest vellykkede forskningsprojekter som fx:

  • Udvikling af en dataportal, som gør det muligt for europæiske virksomheder inden for vedvarende energy at forestage en bedre evaluering af potentialet for bølge- og tidevandsenergi. Læs mere
  • Udvikling af et nyt koncept for renseanlæg baseret på internationale ”Best Practices” og forbedring af teknologien i anlæggene med udgangspunkt i deres forskning og udvikling. Dette koncept betyder, at renseanlæg kan blive selvforsynende med energi. Læs mere

Det nye ekstreme klima kalder på smarte løsninger fra DHI

DHI’s Vice President for Forskning og Udvikling, Jørgen Bo Nielsen, forklarer om de kommende indsatsområder:

– Byernes hastige vækst sammen med det ændrede klima betyder, at ekstremt vejr bliver hyppigere og mere alvorligt. Derfor er smarte løsning for håndtering af vand i byer og udvikling af metoder til at vurdere risici to af vores kerneområder inden for forskning og udvikling. Sammen med universiteter og andre partnere arbejder vi på udvikling af nye redskaber og metoder, som vil gøre det lettere for byerne og deres konsulenter at få det maksimale ud af deres investeringer.

Læs hele årsrapporten