Kurser om fødevaresvindel

Risikoen for, at fødevarer har være udsat for svindel (food fraud), er en udfordring for fødevarevirksomheder i dag. GFSI-anerkendte standarder som BRC og IFS kræver, at virksomheden analyserer sårbarheden overfor svindel med fødevarer. Teknologisk Institut holder et-dages kursus om emnet på forskellige datoer.


Kurset hjælper med at gøre det enkelt at foretage sårbarhedsvurdering og at omsætte den til praktisk styring i virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed.

Udbytte

På kurset bliver du blandt andet præsenteret for:

  • Viden om tankegangen bag svindel med fødevarer
  • Overblik over en kompleks opgave
  • Mod på at analysere og vurdere virksomhedens sårbarhed overfor svindel med fødevarer
  • Gennemgang af krav i lovgivning og GFSI-anerkendte standarder som BRC og IFS
  • Indsigt i redskaber til at gennemføre systematisk sårbarhedsanalyse
  • Træning i brug af værktøjet fra SSAFE: Food fraud vulnerability assessment tools

Læs mere her