Interesseret i udviklingskontrakterne for GTS-institutterne?

Uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs indgik i juni 2016 udviklingskontrakter med GTS-institutterne. Udviklingskontrakterne er retningsvisende for udviklingen i GTS-institutterne. Du finder udviklingskontrakterne her. 

I udviklingskontrakterne er der udpeget tre pligtige mål: Øget regional videnspredning; styrket synergi på tværs af innovationssystemet og en styrket internationalisering af danske virksomheder. Herudover har GTS-institutterne selv formuleret individuelle mål i forhold til deres respektive muligheder og strategier.

Et nyt tiltag

Det er første gang der, der er udarbejdet denne type udviklingskontrakter for GTS-institutterne. Udviklingskontrakterne er her første gang tænkt som retningsvisende for udviklingen, hvilket betyder, at der ikke følger økonomisk tilskud med udviklingskontrakterne.

Hent udviklingskontrakterne her

Herunder kan du hente udviklingskontrakterne for de enkelte GTS-institutter. Dog er udviklingskontrakterne fra FORCE Technology og DELTA endnu ikke på listen på grund af deres forestående fusion. Så snart der er udviklet en fælles udviklingskontrakt for de to GTS-institutter, vil den også kunne findes her.

Alexandra Instituttet

Bioneer

DBI

DFM

DHI

Teknologisk Institut

Mere info

Læs nyhed om udviklingskontrakterne her