Industri 4.0 – globale forretningsmuligheder i digitaliseringens tidsalder

Er du interesseret i forretningsmuligheder i digitalisering? Så deltag d. 3. november 2016, hvor Innovation Centre Denmark og Invest in Denmark samler førende profiler til en international konference om udviklingen, nye markeder og forretningsmuligheder inden for Industri 4.0.

Produktionssektoren er i gang med en af de største omlægninger siden den industrielle revolution, kaldet ’Industry 4.0’. Automation og digitalisering trænger ind i alle sektorer, og kalder på nye produktionsformer, forretningsmodeller, samarbejdsformer, og forskningsprojekter, samt mere dynamiske regionale og nationale strategier for innovation. Drivkraften bag denne udvikling er den hastigt voksende digitalisering af alt fra finanssektoren til en generel digitalisering i samfundet med en øget fokus på brugerdrevet innovation.

Investering, innovation og partnerskaber

I Danmark har vi allerede viden og talentmasse til at blive en international anerkendt leverandør af innovative Industri 4.0 løsninger. De danske små og mellemstore virksomheder og viden- og forskningsinstitutioner er førende indenfor digitale løsninger, Internet of Things og innovation og design; netop dé nødvendige kriterier for at være blandt de førende lande indenfor den industrielle transformation. Mange virksomheder mangler dog mere viden om, hvilke forretningsmodeller, der virker, hvor de skal investere, og hvordan de kommer ind på de globale markeder. Konferencen er tilrettelagt for at inspirere og for at give en reel indsigt i mulighederne indenfor Industri 4.0, og bliver en blanding af oplæg og målrettede diskussionsspor med ledende internationale og danske profiler indenfor industri, teknologi – og universitetssektorerne. Der vil desuden være eksperter fra innovationsområdet, relevante myndigheder samt entreprenører. Konferencen åbnes af uddannelsesminister Ulla Tørnæs og Udenrigsminister Kristian Jensen, og journalist Steffen Kretz vil være moderator.

Der vil være mulighed for at booke 1-1 møder med repræsentanter fra de syv danske innovationscentre i hhv. München, Silicon Valley, Shanghai, Seoul, New Delhi/Bangalore, Sao Paulo & Tel Aviv.

4 OMRÅDER INDENFOR INDUSTRI 4.0 SET I INTERNATIONALT PERSPEKTIV:

• Automation & Smart Produktion
• Digital Produktion og Digital Design
• Internet of Things & Integration
• Globale Trends

”Industri 4.0 – globale forretningsmuligheder i digitaliseringens tidsalder” er organiseret af Innovation Centre Denmark  og Invest in Denmark (Udenrigsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet) og sætter fokus på danske kompetencer sat i perspektiv med globale trends og internationale erfaringer med Industri 4.0.

Konferencen afholdes den 3.november i Aarhus i samarbejde med AU Engineering (fra NAVITAS), MADE, Teknologisk Institut, IDA, Dansk Design Center og Region Midtjylland.

TILMELD DIG HER