GTS-systemet

Hvordan skal GTS-systemet udvikle sig frem mod 2021?

Styrelsen for Forskning og Innovation har netop sendt en ny plan for udviklingen af den godkendte teknologiske service (GTS) i høring. Frem til d. 17. december er der mulighed for at kommentere planen skriftligt.

Styrelsen for Forskning og Innovation har udarbejdet papiret ”Mål og metoder for samarbejdet om udviklingen af den godkendte teknologiske service (GTS) 2016-2021”.

Dette rammepapir vil blandt andet danne grundlag for de kommende resultatkontrakter mellem GTS-institutterne og Styrelsen for Forskning og Innovation. Forhandlingerne om resultatkontraktmidler vil blive påbegyndt i 2015.

Rammepapiret er et resultat af det arbejde, der blev sat i gang ved dialog-workshoppen i juni i år. Det præsenterer rammerne for GTS-institutterne som en teknologiorienteret infrastruktur, der skaber vækst, innovation og styrket konkurrenceevne i danske virksomheder ved at opbygge og sprede viden og teknologi.

GTS-rammepapiret er bygget op om fire hovedtemaer:

  • GTS-nettets målgrupper og ydelser
  • GTS-nettets position i innovationssystemet
  • GTS-nettet og internationaliseringen
  • Styring og finansiering af GTS-nettet

Planen er at offentliggøre den endelige version af rammepapiret omkring årsskiftet 2014-2015.

Hent rammepapiret Mål og metoder for samarbejdet om udviklingen af den godkendte teknologi

Hvis du har skriftlige kommentarer til rammepapiret, skal du inden den 17. december kl. 12 sende det til Adam Baden, aba@fi.dk

Eventuelle spørgsmål til udkast og høringsproces kan rettes til Kåre Nordahl, Styrelsen for Forskning og Innovation, på tlf: 7231 8430.