kvalitetssikre

Hvordan kan en CT-scanner kvalitetssikre køleelementer?

Du kan stadig nå at tilmelde dig vores gratis konference “Nyskabende produktion i Danmark” den 18. november. På dagen kan du bl.a. høre Telecom fortælle om deres brug af nyskabende tiltag, hvor de bruger en CT-scanner til at kvalitetssikre køleelementer.

Tilmeld dig her

Udover Telecom kommer der også seks andre danske virksomheder, som vil fortælle om de nyskabende tiltag, de har iværksat via deltagelse i Produktion i Danmark, og hvordan dette har styrket virksomhedens produktivitet.

Oplæg fra BMW

På dagen får du også indblik i den tyske vision for fremtidens industri, Industri 4.0, når BMW kommer og fortæller om brugen af intelligente produkter og processer både internt og på tværs af værdikæder.  Dagens indlægsholdere giver deres bidrag til, hvilke muligheder dette især giver danske produktionsvirksomheder.

Slutning af dagen giver indblik i fremtidens produkter og produktionsformer, når indlægsholdere fortæller om Internet of Things og demonstrerer en innovativ tilgang til fleksible produktion gennem systemet PrintValley fra Hollandske TNO.

Læs hele programmet og tilmeld dig her