innovationskonsortier

GTS’erne er med i de syv innovationskonsortier

Der er mindst ét GTS institut med i alle de syv innovationskonsortier som Rådet for Teknologi og Innovation har givet bevillinger til for samlet 84 mio. kr.

Her kan du se de syv innovationskonsortier som Rådet for Teknologi og Innovation har givet bevillinger til for samlet 84 mio. kr.:

  1. Teknologisk Institut er med i GRØN Cement og Beton konsortiet som vil etablere det videnskabelige og lovmæssige grundlag for at indføre nye energieffektive cementer til anvendelse i betonkonstruktioner.
  2. DFM og Teknologisk Institut er med i BIOFORS konsortiet som udnytter nyudviklinger inden for telekommunikation så patienterne sikres mod sygehusinfektioner væsentligt bedre end hidtil uden risiko for, at bakterierne bliver resistente.
  3. I konsortiet Begrænsning Af Madspild er AgroTech med og de skal være med til at reducere madspild og sikre høj råvarekvalitet i hele værdikæden.
  4. Teknologisk Institut er med i ASTI konsortiet som skal udvikle nye implantatmaterialer og overflader så forankringen af implantater i blødt væv forbedres og risikoen for infektioner nedbringes.
  5. I konsortiet Pålidelig Elektronik deltager DELTA som skal være med til at udvikle nye kabinet-design som skal beskytte mod fugtfejl og kortslutninger og øge pålideligheden af elektriske styresystemer til bl.a. pumper og vindmøller.
  6. AgroTech deltager i Biofactory konsortiet som skal fremme konkurrencedygtig, miljøeffektiv og sundhedsfremmende produktion af plantebaserede værdistoffer.
  7. DFM og DELTA er med i konsortiet LEDMET som skal forske i, udvikle og implementere nye optiske målemetoder rettet mod anvendelsen af LED teknologi.

Læs mere om de syv innovationskonsortier.