GTS-institutterne får ny minister

Søren Pind bliver ny uddannelses- og forskningsminister, og får dermed blandt andet ansvaret for de danske GTS-institutter. Vi ser frem til samarbejdet, siger direktør i GTS-foreningen, Ragnar Heldt Nielsen.  

I det nye regeringsgrundlag står der blandt andet, at de offentlige forskningsinvesteringer skal anvendes, så de skaber mest mulig værdi for erhvervslivet og for resten af samfundet. Det er en ambition, som GTS-institutterne bakker op om.

-Stort tillykke til Søren Pind med ministerposten. Vi ser frem til at samarbejde om, hvordan vi i fremtiden får endnu mere viden og teknologi i anvendelse i dansk erhvervsliv. Vi vil samtidigt takke Ulla Tørnæs for et godt samarbejde, siger Ragnar Heldt Nielsen og fortsætter:
– Samtidig vil vi gerne kvittere for regeringens ambition om at få mere viden i arbejde. GTS-institutterne er netop sat i verden for at bygge bro mellem universiteter på den ene side og dansk erhvervsliv på den anden side. Det er en opgave, vi meget gerne udbygger i de kommende år, siger Ragnar Heldt Nielsen, direktør i GTS-foreningen.

Den første tale i “Fremtidsministeriet”

Ved overdragelsen fortalte Søren Pind, at han ser frem til arbejdet med uddannelse og forskning i det, han har døbt, “Fremtidsministeriet” – læs mere og se video med hans tale her

Læs pressemeddelelse om Søren Pind som ny uddannelses- og forskningsminister her