Folkemødet

Grib muligheden og mød os på Folkemødet

På årets Folkemøde kan du i “Grib Mulighederne!” teltet smage på insekter, møde krammerobotten Telenoid og høre debat med bl.a. Google, Innovationsfonden og CEPOS. GTS-institutterne og Innovationsnetværk Danmark deltager sammen på Folkemødet på Bornholm i teltet ”Grib Mulighederne! Viden skaber vækst”. Her kan du under hele Folkemødet opleve, høre og debattere, hvordan GTS-institutterne, Innovationsnetværkene og Danmark griber mulighederne.

Hvordan bliver flere idéer til virkelighed?

I Danmark er der masser af muligheder. Vi er en nation af gode idéer. Men hvordan kan vi sikre, at det bliver til virkelighed og arbejdspladser? Det er temaet for vores telt under Folkemødet. GTS-institutterne er sammen med Innovationsnetværk Danmark og Styrelsen for Forskning og Innovation med på årets Folkemøde, som holdes den 11.juni til den 14. juni på Bornholm.

Vi står klar alle fire dage med en masse spændende aktiviteter, som viser, hvordan vi griber mulighederne, fx:

  • Torsdag kan du opleve og høre, hvordan droner kan redde liv ved søredning og havmiljøbeskyttelse.
  • Fredag kan du møde fremtidens velfærdsrobotter og blive analyseret af 3D kamerateknologi.
  • Lørdag kan du smage på insekter og senere møde Danmarks førende crowdsourcer Ole Witthøft, når han får sig en snak med Henrik Føhns fra P1 Harddisken om, hvad der skal til for, at crowdsourcing er en succes.

Debat med Innovationsfonden, CEPOS og Google

Ud over de mange aktiviteter har vi en række debatter:

  • Fredag holder vi “Forskningsvalget” om, hvordan vi i fremtiden skal investere i forskning og innovation.
  • Lørdag spørger vi ”Dræber vi danskere de gode idéer?” og får svar fra Google, Innovationsfonden, CEPOS og Laila Pawlak, som vil debattere, hvordan vi sikrer, at gode idéer bliver til virkelighed, så de ikke dør på tegnebrættet, inden de når markedet.
  • Søndag har vi lokalfokus og holder en debat mellem bl.a. iværksætter Daniel Mühlendorf, Steen Nielsen, Frank Skov og chefredaktør Søren Christensen om den skæve erhvervsudvikling på Bornholm

Se hele vores program (PDF)

Følg med og tag del

Du kan holde dig opdateret her på gts-net.dk om programmet. På Twitter vil du under Folkemødet kunne følge med live i debatterne, se billeder og video. Du kan selv tage del i debatten på Twitter med #fmdkgrib og @GTSnettet.

Vi ses til nogle skønne sommerdage på A29 i “Grib mulighederne!” teltet.