innovationsprojekt

Gratis morgenmøde: Boost dit innovationsprojekt

Innovationsfonden og Dansk Erhverv inviterer til gratis morgenmøde om det nye InnoBooster-program den 2. oktober, hvor du kan få vejledning til, hvordan du kan få medfinansiering af din virksomheds innovationsprojekt.

Nu kan du få indsigt i, hvordan du opbygger et godt projekt og opnår medfinansiering til at få det realiseret. På morgenmødet fredag den 2. oktober kan du høre, hvordan din virksomhed kan opnå kapitaltilførsel fra Innovationsfonden.

Program

  • 08.00 Registrering og morgenmad
  • 08.30 InnoBooster-programmet v. Søren Jensen, Innovationsfonden
  • 09.00 Case: Claus Brøgger om at booste den gode idé: 100% organiske engangsgrills
  • 09.20 Case: KPI COMMUNICATIONS A/S, direktør Peter Kofler om kapitaltilførslen til et online produkt
  • 09.40 Networking og kaffe

Bliv klædt på til dit innovationsprojekt

Du bliver klædt på til at søge finansiering fra InnoBooster-programmet samtidig med, at du bliver præsenteret for et par stærke eksempler på virksomheder, som allerede har opnået finansiering af deres forretningsidé.

Kontakt og tilmelding

Kontakt Thomas Bjerre fra Innovationsfonden på telefon: 61905019 eller mail: thomas.bjerre@innofond.dk eller Louise Riisgaard fra Dansk Erhverv på telefon: 3374 6282 eller mail: lri@danskerhverv.dk

Om InnoBooster

InnoBooster har fokus på innovative virksomheder med potentiale til at skabe vækst og beskæftigelse i Danmark, og som noget helt nyt er programmet også målrettet start-up virksomheder med perspektivrige udviklingsidéer.

Den nyskabende idé er i centrum. Det kan være et nyt produkt, en ny service, der ikke er på markedet i dag, eller forbedring af en proces, som skaber bedre konkurrenceevne. Innovationsfonden kan med InnoBooster-programmet investere mindre beløb og helt op til 5 mio. kr., og pengene kan søges 365 dage om året. Læs mere.